VASUL QUEEN ANNE DIN FLOTA CUNARD LINE AJUNGE IN FORTH PORT IN TIMPUL CROAZIEREI DE DEBUT

Noua nava de croaziera a companiei Cunard Line, Queen Anne, a navigat pe raul Forth din Edinburgh duminica, 26 mai, fiind intampinata cu un salut de tunuri de apa condus de flautista locala Louise Marshall pentru a marca prima croaziera a navei in South Queensferry.

Rob Mason, seful diviziei de croaziere pentru Capital Cruising, a declarat: ‘Suntem incantati sa primim nava noua a Cunard Line in Forth Port. Este o nava magnifica si am oferit o primire foarte calduroasa si pasagerilor sai pe masura ce au sosit in South Queensferry devreme in dimineata aceasta. Industria croazierelor din Scotia contribuie semnificativ la economie, sustine sute de locuri de munca si aduce beneficii afacerilor si comunitatilor locale. Acesta este cel mai aglomerat sezon de croaziere pe care l-am avut vreodata, pe masura ce pasagerii si liniile de croaziere aleg porturile si ancorajele noastre pentru a accesa varietatea vasta de atractii pe care Scotia le ofera, inclusiv capitala noastra UNESCO, Edinburgh.’

Queen Anne navigheaza in prezent in cadrul croazierei sale de 14 nopti, The British Isles Festival Voyage, plecand si sosind in Southampton. Dupa plecarea din Edinburgh, nava va opri in Kirkwall, Scotia; Invergordon, Scotia; Greenock (Glasgow), Scotia; Belfast, Irlanda de Nord; Liverpool, Anglia; si Cork, Irlanda, inainte de a se intoarce in Southampton pe 7 iunie.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.