SILVERSEA CRUISES DESCHIDE VANZARILE PENTRU 160 DE NOI CROAZIERE IN 2026

Silversea Cruises a deschis vanzarile pentru croazierele din 2026, care includ peste 160 de croaziere oceanice catre mai mult de 150 de destinatii din 33 de tari, conform unui comunicat de presa.

Punctele importante includ cinci destinatii noi si vizite la 99 de situri ale Patrimoniului Mondial UNESCO. Itinerariile sunt concepute pentru a se alinia cu evenimente globale majore, cum ar fi Military Tattoo din Edinburgh, Marele Premiu de la Monaco, peisajul de toamna din Canada si New England si comemorarea Zilei Z la Normandia. Pe langa un nou Grand Voyage in Mediterana, se ofera si croaziere mai scurte, combinabile, pentru flexibilitate, permitand calatorilor sa-si prelungeasca experientele.

Pentru prima data, toate navele Silversea vor include experiente culinare imersive la tarm ca parte a programului S.A.L.T. (Sea and Land Taste) al brandului.

„Prezentand gama si profunzimea experientelor oferite de Silversea, suntem incantati sa deschidem vanzari generale pentru peste 160 de noi croaziere oceanice catre mai mult de 150 de destinatii pentru 2026,” a declarat Bert Hernandez, presedintele Silversea.

„Folosind expertiza noastra in destinatii, rafinata de-a lungul a 30 de ani, am creat aceste croaziere pentru a coincide cu multe dintre cele mai emblematice evenimente si experiente din lume, conectand oaspetii cu pulsul cultural al fiecarei regiuni si oferind cele mai bogate calatorii disponibile in turismul de lux experiential. Printre punctele de atractie ale colectiei de croaziere, ambele nave din clasa Nova, Silver Nova si Silver Ray, vor primi oaspeti in Mediterana, desfasurand 50 de croaziere pentru a ilustra frumusetea autentica a acestei regiuni iconice in stilul inconfundabil Silversea.”

Grand Voyage-ul din Mediterana in 2026 al Silversea, la bordul navei Silver Spirit, va vizita 40 de destinatii din 12 tari pe parcursul a 50 de zile, incepand din Lisabona pe 18 septembrie si incheindu-se in Atena pe 7 noiembrie.

Itinerariul include trei sederi peste noapte in Malaga, Livorno si Istanbul, si va explora 48 de situri UNESCO. Oaspetii vor vizita destinatii precum Casablanca, Roma, Napoli si Adriatica, precum si insulele grecesti. De asemenea, vor avea loc doua evenimente culturale exclusive la Istanbul si Florenta.

In 2026, Silversea va opera 102 croaziere in Mediterana, cu sase nave, inclusiv Silver Nova si Silver Ray din clasa Nova, care vor naviga catre 79 de destinatii, cum ar fi Saint Tropez, Portofino si Rijeka. Oaspetii pot participa la experiente imersive precum Marele Premiu de la Monaco si excursii culinare tematice S.A.L.T.

In Europa de Nord si Insulele Britanice, Silver Dawn si Silver Spirit vor oferi 25 de croaziere, vizitand 52 de destinatii intre mai si octombrie, inclusiv orase capitale precum Stockholm si Copenhaga, dar si destinatii mai mici.

In Alaska, Silversea va opera 30 de croaziere intre mai si septembrie, la bordul navelor Silver Moon si Silver Whisper, vizitand 13 destinatii, precum Valdez si Juneau. Oaspetii pot experimenta natura si viata salbatica, cu excursii in locuri precum ghetarul Mendenhall si Parcul National Denali.

In Canada si New England, Silver Shadow va efectua patru croaziere de toamna intre septembrie si noiembrie, prezentand 10 destinatii, inclusiv Charlottetown si Halifax, cu sederi prelungite in porturi.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.