ROYAL CARIBBEAN INTRODUCE PROGRAMUL DE ECHIVALARE A STATULUI DE FIDELITATE

Royal Caribbean Group a anuntat ca membrii fideli ale celor trei linii de croaziere ale sale – Royal Caribbean International, Celebrity Cruises si Silversea Cruises – vor beneficia de acelasi statut de nivel pe toate cele trei linii.

Programul de echivalare a statutului de fidelitate al Grupului Royal Caribbean permite membrilor Crown & Anchor Society al Royal Caribbean, Captain’s Club al Celebrity Cruises si Venetian Society al Silversea Cruises sa isi echivaleze statutul pentru croazierele viitoare pe o marca sora. Noile beneficii la bord pentru membrii care si-au echivalat statutul vor incepe cu croazierele care pleaca pe 5 iunie 2024.

„Fiecare dintre liniile noastre are fani pasionati care sunt mandri de statutul pe care l-au obtinut prin croaziere repetate. Intr-o premiera pentru industria croazierelor, noul nostru program de echivalare a statutului de fidelitate rasplateste oaspetii care calatoresc cu liniile noastre si este inca un pas in transformarea unei vacante unice” a declarat Jason Liberty, presedinte si CEO al Grupului Royal Caribbean.

Punctele principale ale programului includ:

Recunoasterea statutului: Membrii Crown & Anchor Society, Captain’s Club si Venetian Society sunt acum eligibili pentru a primi echivalarea unu-la-unu a statutului pe toate cele trei linii dupa inscrierea in fiecare program.

Beneficii la bord: Cand calatoresc pe oricare dintre cele trei linii, oaspetii se pot bucura de beneficiile oferite de fiecare linie pentru statutul lor echivalent.

Echivalarea nivelurilor: Oaspetii deja inscrisi in mai multe programe de fidelitate vor fi echivalati automat intre linii in termen de sapte zile.

Experienta de croaziera imbunatatita: Echivalarea statutului permite oaspetilor sa aleaga dintr-o gama mai larga de experiente de vacanta si destinatii.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.