O PRIVIRE ASUPRA SEZONULUI INAUGURAL PENTRU EXPLORA II

In prezent in ultima faza de constructie la santierul naval Fincantieri din Italia, noul vas Explora II este programat sa intre in serviciu in septembrie.

Sora navei Explora I, vasul cu o capacitate de 922 de pasageri va fi a doua nava pentru noul brand de lux al MSC: Explora Journeys.

Croaziera inaugurala

Data: 16 septembrie 2024

Durata: 7 nopti

Porturi de imbarcare: Civitavecchia (Italia) pana la Tarragona (Spania)

Itinerariu: Sorrento, Lipari, Trapani si Siracuza (Italia); Valletta (Malta)

Dupa o intarziere in constructie, Explora II urmeaza sa intre in serviciu pe 16 septembrie 2024. Pentru prima sa croaziera, nava de lux ofera un itinerariu de sapte nopti in vestul Mediteranei.

Croaziera pleaca din Civitavecchia spre Tarragona si include vizite in destinatii din Italia, Spania si Malta. Cu un accent special pe destinatiile din Sicilia, itinerariul include opriri in Lipari, Trapani, Siracuza, Sorrento si Valletta.

„Italian Piazzas to Tunisian Souks”

Data: 30 septembrie 2024

Durata: 6 nopti

Porturi de imbarcare: Civitavecchia (Italia) pana la Barcelona (Spania)

Itinerariu: Sorrento si Palermo (Italia); Tunis (Tunisia); si Mahon/Minorca (Spania)

Continuand sezonul inaugural in vestul Mediteranei, Explora II ofera o croaziera de sase nopti in Italia, Spania si Tunisia la sfarsitul lunii septembrie.

Numit „A Journey from Italian Piazzas to Tunisian Souks”, croaziera navigheaza intre Civitavecchia si Barcelona si include vizite in porturi neobisnuite din regiune, cum ar fi Sorrento, Tunis si Port Mahón (Minorca).

„A Journey of Iberian Wonder and Moroccan Mystic”

Data: 6 octombrie 2024

Durata: 10 nopti

Port de imbarcare: Barcelona (Spania)

Itinerariu: Málaga si Ibiza (Spania); Gibraltar (UK); Tanger (Maroc); Lisabona si Portimao (Portugalia)

In octombrie, Explora II va oferi si itinerarii care includ destinatii din Peninsula Iberica si Oceanul Atlantic.

Una dintre cele mai lungi croaziere oferite de nava in timpul verii, aceasta croaziera de zece nopti pleaca din Barcelona si include sase destinatii in Spania, UK, Maroc si Portugalia. Itinerarul este evidentiat de porturi mai putin frecventate, cum ar fi Ibiza, Tanger si Portimao.

Spania si Maroc

Data: 16 octombrie 2024

Durata: 9 nopti

Port de imbarcare: Barcelona (Spania)

Itinerariu: Motril, Puerto Banús si Cadiz (Spania); Casablanca (Maroc)

In timp ce nava sora, Explora I, navigheaza in estul Mediteranei, Explora II continua sa opereze in vestul Mediteranei in timpul sezonului sau inaugural.

La mijlocul lunii octombrie, vasul de 64.000 de tone ofera o croaziera de noua nopti in regiune, care include si porturi din Atlantic. Navigand dus-intors din Barcelona, itinerariul include porturi mai putin vizitate, cum ar fi Puerto Banús si Motril.

Prima traversare transatlantica

Data: 5 noiembrie 2024

Durata: 17 nopti

Porturi de imbarcare: Barcelona (Spania) pana la Miami (Statele Unite)

Itinerariu: Funchal (Portugalia); Bridgetown (Barbados); Fort de France (Martinica); Castries (St. Lucia); St. John’s (Antigua); si San Juan (Puerto Rico)

Explora II isi incheie sezonul inaugural cu o croaziera de repozitionare de 17 nopti din Spania in Statele Unite. Traversand Atlanticul pentru prima data, vasul navigheaza din Barcelona spre Miami.

Itinerariul include si vizite in sase destinatii, inclusiv Funchal, pe insula Madeira din Portugalia, Bridgetown, in Barbados, si St. John’s, in Antigua.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.