NORWEGIAN CRUISE LINE LANSEAZA NOUL PACHET “MORE AT SEA”

Norwegian Cruise Line a introdus noua sa pozitionare de brand, „MORE.”, impreuna cu lansarea noului pachet „More At Sea”, oferind oaspetilor mai multe avantaje, facilitati premium si experiente imbunatatite in timpul croazierelor, conform unui comunicat de presa.

Acest upgrade al pachetului existent „Free At Sea” include noi beneficii, adresandu-se lucrurilor pe care oaspetii le apreciaza cel mai mult in vacantele lor, a spus compania.

Pachetul „More At Sea” va fi disponibil pentru croaziere cu itinerarii incepand cu 1 ianuarie 2025.

„Aceasta a fost una dintre cele mai captivante calatorii pentru noi la NCL – mereu in cautarea unei mai bune intelegeri a ceea ce oaspetii nostri apreciaza cel mai mult in timpul croazierelor lor,” a declarat presedintele David J. Herrera.

„Am investit mult timp ascultand oaspetii nostri si partenerii nostri de calatorie… si am descoperit ca ceea ce isi doresc este sa vada mai mult, sa faca mai mult si sa se bucure mai mult atunci cand sunt in vacanta cu noi. De asemenea, doresc sa faca acest lucru cu usurinta si simplitate, motiv pentru care suntem incantati sa anuntam astazi evolutia pachetului nostru semnatura „Free at Sea” in noul si imbunatatit „More At Sea”. Acesta va oferi o experienta superioara, cu mai multa varietate, mai multe optiuni si mai multa valoare pentru a imbunatati vacanta oaspetilor, incluzand mai multe optiuni premium de bauturi, mai multe oportunitati de a experimenta restaurantele noastre de specialitate, mai multa conectivitate prin Wi-Fi-ul de mare viteza Starlink si multe altele!”

Pachetul revizuit ofera o selectie mai larga de bauturi premium, incluzand marci precum Grey Goose, Casamigos Tequila si Woodford Reserve, precum si peste 100 de cocktailuri speciale.

Oaspetii de pe croaziere de sapte nopti sau mai mult vor beneficia si de mese suplimentare in restaurante de specialitate si de o conectivitate imbunatatita cu acces la internet de mare viteza Starlink, oferind fiecarui oaspete 150 de minute de Wi-Fi.

De asemenea, NCL a anuntat ca inlocuieste preturile a la carte pentru mesele de specialitate cu o taxa unica pentru croazierele din ianuarie 2025.

In plus fata de noul pachet, NCL isi extinde optiunile de divertisment la bord, introducand spectacole muzicale atractive la nivel global, inclusiv „Revolution: A Celebration of Prince”, care va debuta pe Norwegian Aqua in 2025. Sunt planificate si imbunatatiri pentru spectacole populare precum „Elements” si „Syd Norman’s Presents: Rumours”.

NCL lanseaza, de asemenea, o noua aplicatie mobila in intreaga flota pana la sfarsitul anului, pentru a simplifica experienta oaspetilor. Aplicatia va simplifica planificarea croazierei, rezervarile la bord si procesele de check-in.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.