NORWEGIAN CRUISE LINE ANUNTA ITINERARIILE PENTRU PRIMAVARA/VARA 2026

Norwegian Cruise Line a anuntat itinerariile pentru primavara si vara anului 2026 in Caraibe, Canada si New England, Bahamas, Bermuda si Alaska.

Conform unui comunicat de presa, noul program de desfasurare include aproape 250 de itinerarii si marcheaza revenirea Norwegian Cruise Line in Philadelphia, precum si sosirea navei Norwegian Breakaway in Boston.

Oferind croaziere catre Bermuda, nava cu o capacitate de 4.000 de pasageri va fi cea mai mare care a navigat regulat din acest port de origine pentru companie.

Sezonul va fi, de asemenea, marcat de un sezon cu patru nave in Alaska, care include trei dintre cele mai mari nave ale companiei: Norwegian Encore, Norwegian Joy si Norwegian Bliss.

Alte puncte de atractie ale programului includ croaziere scurte regulate catre Bahamas la bordul navei Norwegian Getaway si primul program de vara al navei Norwegian Prima in Caraibe.

Cu o medie de zece ore in fiecare port, desfasurarea include 30 de destinatii in Caraibe, Bermuda, Bahamas, Canada si New England, precum si Alaska, a adaugat Norwegian Cruise Line.

Bermuda, Canada si New England

Dupa primul sezon de croaziere catre Bermuda din Philadelphia, Norwegian Jewel va oferi itinerarii de zece si unsprezece nopti in Canada si New England.

Dupa august 2026 se vor opera si itinerarii din Philadelphia si Quebec City, cu vizite in destinatii precum Saguenay, Charlottetown si Halifax, Canada, in plus fata de Bar Harbor, Maine si Boston.

Incepand din aprilie 2026, Norwegian Breakaway va deveni cea mai mare nava Norwegian care va face intoarceri in Boston, cu croaziere de sapte nopti catre Bermuda pana in noiembrie.

Pe parcursul sezonului de vara de varf, itinerariile vor include o sedere peste noapte la Royal Naval Dockyard si o zi in Halifax, Canada.

De la sfarsitul lui august pana la mijlocul lui octombrie 2026, nava va naviga pe itinerarii de sapte nopti in Canada si New England, cu opriri in Bar Harbor, Maine, precum si Saint John, New Brunswick si Halifax, Nova Scotia.

Norwegian Aqua va reveni la New York City pentru al doilea sezon in Bermuda, oferind o selectie de itinerarii de cinci si sapte nopti cu sederi peste noapte la Royal Naval Dockyard.

Caraibe si Bahamas

Norwegian Cruise Line si-a extins oferta de croaziere scurte cu aproape 40 de croaziere catre Bahamas din Miami in primavara si vara anului 2026.

Croazierele regulate de trei si patru nopti se desfasoara la bordul navei Norwegian Getaway si includ vizite la Nassau si Great Stirrup Cay, insula privata a companiei din regiune.

Norwegian Prima este, de asemenea, pregatita sa ofere croaziere din Florida, cu itinerarii in Caraibe, a adaugat compania.

Nava construita in 2022 isi va prelungi sezonul in Port Canaveral pentru a oferi croaziere de sapte nopti in Caraibe de Est si Vest.

Itinerariile includ vizite in porturi precum Montego Bay, Jamaica; George Town, Insulele Cayman; si Puerto Plata, Republica Dominicana.

Pentru o vacanta prelungita in regiune, pasagerii pot rezerva croaziere consecutive, creand o calatorie de 14 nopti, a spus Norwegian Cruise Line.

Alaska

Sezonul din Alaska pentru 2026 va incepe la sfarsitul lui aprilie, cu croaziere pana in octombrie din Seattle; Whittier, Alaska; si Vancouver, Canada.

Pasagerii se pot bucura de unele dintre cele mai noi nave din regiune, a spus Norwegian Cruise Line, cu Norwegian Encore, Norwegian Bliss si Norwegian Joy oferind itinerarii in Alaska.

Navigand din Pier 66 din Seattle, Norwegian Encore si Norwegian Bliss vor naviga pe itinerarii de sapte nopti, in timp ce Norwegian Joy va oferi itinerarii mai lungi de noua pana la zece nopti.

Norwegian Jade va naviga pe o serie de itinerarii de sapte nopti intre Vancouver, Canada si noul port de origine Norwegian Cruise Line, Whittier, Alaska, fara zile pe mare.

Pentru a explora si interiorul Alaskai, pasagerii vor putea adauga un tur NCL la rezervarile lor, a adaugat compania.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.