NORWEGIAN CRUISE LINE A ANUNTAT LANSAREA NOULUI VAS NORWEGIAN LUNA

Norwegian Cruise Line a dezvaluit si a pus in vanzare urmatoarea evolutie a clasei sale Prima Plus, noua nava Norwegian Luna, conform unui comunicat de presa.

Noua nava va naviga din Miami incepand cu 4 aprilie 2026 pana in noiembrie 2026. Norwegian Luna va incepe sezonul inaugural in Caraibe cu doua itinerarii in partea vestica, catre Insula Roatan din Honduras; Costa Maya si Cozumel, Mexic; si Harvest Caye, Belize.

Ulterior, nava va naviga in croaziere de sapte nopti cu opriri in destinatiile superbe din Caraibe de Est, precum Puerto Plata, Republica Dominicana; Tortola, Insulele Virgine Britanice; St. Thomas, Insulele Virgine Americane; si Great Stirrup Cay, insula privata a NCL din Bahamas, care va dispune de un nou debarcader pana la sfarsitul anului 2025.

Cu o lungime de 322 metri, 156.300 de tone brute si capacitate pentru aproximativ 3.550 de pasageri in regim de ocupare dubla, Norwegian Luna va avea o crestere de 10% in dimensiune si capacitate fata de navele din clasa Prima si va fi construita la Fincantieri.

„Inspirata de relatia dintre luna si maree, suntem incantati sa introducem Norwegian Luna ca nava care completeaza perfect nava sora, Norwegian Aqua”, a declarat David J. Herrera, presedintele Norwegian Cruise Line. „Debutul Norwegian Luna demonstreaza cu adevarat angajamentul nostru continuu de a oferi oaspetilor mai mult din ceea ce apreciaza – o nava noua, cu cele mai noi si inovatoare oferte, care navigheaza catre destinatiile tropicale frumoase din Caraibe. Este important sa le oferim oaspetilor nostri mai multe de vazut, mai multe de facut, mai multe de bucurat la bord si, in final, mai mult din vacanta lor de croaziera. Abia asteptam sa experimenteze Norwegian Luna!”

Compania a declarat ca arta carenei navei Norwegian Luna va prezenta un peisaj de vis vibrant creat de ELLE, un artist stradal renumit din Napa, California, care a colaborat cu branduri populare precum Nike, Reebok si Ralph Lauren. Intitulata „La Luna”, lucrarea este o explorare vizuala a conexiunii profunde dintre umanitate si fortele cerești din spatiu, oamenii fiind legati in mod intrinsec de fluxul si refluxul lunii. „La Luna” va fi afisata cu mandrie pe prova navei, ghidand pasagerii intr-o calatorie extraordinara si o aventura a descoperirii.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.