MSC CRUISES PREZINTA UN PROGRAM DEDICAT FAMILIILOR PENTRU VARA ANULUI 2024

MSC Cruises introduce noi servicii si activitati la bord pentru programul dedicat copiilor si familiilor pentru sezonul de vara din 2024, conform unui comunicat de presa.

Pentru prima data, linia de croaziere va oferi un serviciu de ingrijire cu personal dedicat, in colaborare cu partenerul sau de lunga durata, Chicco, pentru bebelusi cu varsta de doar sase luni. Inainte, serviciul era destinat celor cu varsta de peste un an.

De asemenea, sunt introduse doua emisiuni de televiziune pentru familii, un joc de trivia bazat pe geografie numit “World Quest” si un show de spionaj dedicat artei numit “Caravaggio”.

Programul cluburilor pentru copii cu varste cuprinse intre 12 si 17 ani a fost extins in zilele petrecute pe mare de la ora 10 dimineata pana la ora 1 dupa-amiaza si de la ora 3 dupa-amiaza pana la miezul noptii, iar cand nava este in port, orele sunt acum de la ora 3 dupa-amiaza pana la miezul noptii.

Parintii care doresc sa petreaca timp cu copiii in cluburile pentru copii pot acum sa rezerve o ora zilnic cand toate zonele sunt deschise. De asemenea, sunt disponibile petreceri mari pentru familii si copiii lor in timpul croazierei.

Steve Leatham, seful global al divertismentului la MSC Cruises, a declarat: “In centrul afacerii noastre se afla familia. Ne place sa cream amintiri de neuitat si vacante pentru toata lumea, in special pentru familiile noastre. De aceea oferim cu mandrie un program de divertisment si activitati pentru familie. Ca tata a trei baieti, stiu din experienta personala cat de incredibila este munca echipei noastre de tineret la bord, nu doar in distractia copiilor si a familiilor, ci si in crearea unor momente care nu pot fi replicate in alta parte.”

Matteo Mancini, manager senior corporativ al divertismentului pentru copii, a adaugat: “Gazduim mai mult de 600.000 de copii si adolescenti pe intreaga noastra flota in fiecare an, si vrem sa ne asiguram ca fiecare dintre ei debarca avand cea mai buna experienta. De aceea este atat de important pentru noi sa ascultam in mod continuu feedback-ul lor si sa urmarim tendintele in divertisment. Muzica, emisiunile de televiziune, inovatia digitala si personalul nostru calificat pentru tineret sunt pilonii pe care i-am transformat in realitate.”

Activitatile Guinness World Record pentru familii sunt, de asemenea, disponibile la bordul navelor MSC World Europa, MSC Euribia, MSC Seascape, MSC Seashore, MSC Magnifica, MSC Divina, MSC Meraviglia, MSC Virtuosa si MSC Grandiosa, unde familiile au sansa de a castiga premii intr-un show de quiz.

Familiile pot de asemenea sa participe la activitati pentru copii in colaborare cu Fundatia MSC si partenerii sai pentru a invata mai multe despre initiativele de sustenabilitate. Acest lucru include o ora in fiecare zi dedicata subiectelor legate de mediu.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.