HOLLAND AMERICA LINE ANUNTA GRAND WORLD VOYAGE-UL PENTRU 2026

Holland America Line a anuntat cel mai ambitios Grand World Voyage pana la momentul de fata, ce va avea loc la bordul navei Volendam in 2026, conform unui comunicat de presa.

Croaziera de 132 de zile, cu plecare si sosire din Fort Lauderdale, Florida, va acoperi toate cele sapte continente, inclusiv o Experienta Antarctica speciala de patru zile.

Detaliile croazierei au fost anuntate de Presedintele Gus Antorcha catre oaspetii Grand World Voyage din 2024 la bordul navei Zuiderdam, care navigheaza in prezent intre Okinawa si Tokyo.

Pasagerii acestui Grand World Voyage vor vizita 47 de porturi in 39 de tari, calatorind pana in Antarctica la sud si pana in Oslo, Norvegia, la nord.

“Am intrebat mii de fosti oaspeti si consilieri de calatorii despre parerea lor referitoare la Grand World Voyage-ul perfect, asa ca aceasta poate fi una dintre rutele noastre cel mai bine cercetate vreodata pentru o croaziera mondiala”, a declarat Antorcha. “Acest itinerariu include destinatii pe care stim ca oaspetii le adora, pline de locuri memorabile si sederi peste noapte. Vizitam intentionat mai putine porturi pentru a permite mai mult timp de explorare a destinatiilor si pentru a crea o calatorie care sa nu para grabita.”

Dintre momentele importante ale Grand World Voyage din 2026 se numara:

  • 47 de porturi in total in 39 de tari de-a lungul celor sapte continente
  • Noua opriri peste noapte: Rio de Janeiro, Brazilia; Papeete, Tahiti; Sydney, Australia; Bali, Indonezia; Singapore; Male, Maldive; Safaga (Luxor) si Alexandria (Cairo), Egipt; si Lisabona, Portugalia.
  • Cinci plecari tarzii noaptea: Bahia d’Opunoha, Polinezia Franceza; Colombo, Sri Lanka; Civitavecchia (Roma), Italia; Oslo, Norvegia; San Juan, Puerto Rico.
  • Experienta Antarctica de patru zile, navigand in fiordurile chilene, vizitand Insula Pastelui si Bordeaux.


Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.