EXPLORA JOURNEYS ANUNTA UN PARTENERIAT CU CEA DE-A 37-A CUPA A AMERICII

Explora Journeys a anuntat ca a devenit Partener Global al celei de-a 37-a Cupe a Americii Louis Vuitton, care va avea loc anul acesta in Barcelona, Spania.

Echipe din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Italia, Elvetia si Franta vor concura in Seria Challenger a Cupei Louis Vuitton inainte de confruntarea finala, cand castigatorul va avea dreptul sa se infrunte cu aparatorul titlului, Emirates Team New Zealand, in Meciul Cupei Americii Louis Vuitton.

Ca parte a colaborarii, Explora Journeys va gazdui trofeul Cupei Americii la bordul navei Explora I pe 19 iunie.

Pierfrancesco Vago, presedintele executiv al Diviziei de Croaziera a Grupului MSC, a declarat: „Colaborarea noastra cu Cupa Americii aduce un omagiu unei istorii maritime comune de provocari si realizari. De la bogata istorie a Cupei pana la propria noastra traditie maritima de 300 de ani, acest parteneriat reflecta angajamentul nostru fata de excelenta, inovatie si un respect profund pentru mare.”

„Ambitia noastra la Explora Journeys este de a redefini luxul pe mare”, a adaugat Vago. „La fel ca designul iahturilor Cupei Americii, este o provocare continua si evolutiva pe care o imbratisam cu pasiune si dedicatie. Cu nave precum Explora I si viitoarea Explora II, ne angajam sa stabilim noi standarde in design si maiestrie, impartasind aceeasi pasiune ca si Cupa Americii pentru inovatia maritima si cautarea neincetata a perfectiunii”, a adaugat el.

Grant Dalton, CEO al America’s Cup Events, a declarat: „Suntem incantati sa primim Explora Journeys ca Partener Global al celei de-a 37-a Cupe a Americii Louis Vuitton. Sunt motivat de crearea de experiente exceptionale pe mare si nu am nicio indoiala ca, in timpul celor doua luni de curse incepand cu 22 august, vom asista la unele dintre cele mai exceptionale curse ale Cupei Americii de pana acum.”



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.