EXPLORA II A FOST OFICIAL BOTEZATA IN CIVITAVECCHIA

Explora II, a doua nava din flota Explora Journeys, a fost oficial botezata intr-o ceremonie la portul Civitavecchia, langa Roma. Evenimentul a celebrat viziunea brandului de a redefini calatoriile de lux pe mare, prin ospitalitatea europeana si patrimoniul maritim, a declarat compania.

Nasa navei, Rosalba Giugni, fondatoarea Fundatiei Marevivo, a condus ceremonia traditionala de taiere a panglicii, onorand angajamentul ei de zeci de ani pentru conservarea oceanelor.

Viceprim-ministrul Italiei, Antonio Tajani, si regizorul Giuseppe Tornatore au fost prezenti la eveniment, care a inclus o cina de gala, o reprezentatie muzicala sustinuta de Tony Hadley si un spectacol de drone care a ilustrat povestea Explora Journeys.

Spectacol de drone

Presedintele Executiv al Diviziei de Croaziere a Grupului MSC, Pierfrancesco Vago, a declarat: „Botezarea unei noi nave este o traditie maritima plina de mandrie, iar celebrarea de astazi marcheaza cresterea noastra continua in redefinirea calatoriilor de lux pe ocean. Viziunea noastra a inceput cu brandul contemporan MSC Cruises, unde am dezvoltat o oferta premium cu MSC Yacht Club, si de acolo am identificat o cerere suplimentara pentru experiente de lux pe mare. Cu Explora Journeys, oferim o propunere de valoare fara precedent si o oferta unica in comparatie cu alte tipuri de vacante de lux. Pana in 2028, flota Explora Journeys va include sase nave, oferind un spirit de aventura luxoasa pe ocean, vizitand destinatii cautate, unde oaspetii nostri se pot astepta la aceleasi standarde inalte si servicii de calitate pe intreaga noastra flota, peste tot in lume.”

Croaziera inaugurala de sapte nopti a Explora II, cu plecare luni, 16 septembrie, va vizita Sorrento, Lipari, Trapani, Siracusa si Valletta, terminandu-se la Tarragona, Spania. Explora II, impreuna cu nava sora, Explora I, se vor repozitiona in Caraibe pentru sezonul de iarna, oferind itinerarii catre destinatii precum St. Barts, Aruba si Antigua.

In vara anului 2025, Explora II va naviga in vestul Mediteranei, vizitand porturi precum Barcelona, St. Tropez, Monte Carlo si Porto Cervo.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.