CARNIVAL SPLENDOR A REVENIT LA SYDNEY CU IMBUNATATIRI DUPA PERIOADA DE RESTAURARE

Carnival Splendor a revenit la Sydney pe 9 septembrie, prezentand o serie de imbunatatiri dupa ce a trecut printr-o restaurare in Singapore, conform unui comunicat de presa.

Nava dispune acum de locuri de luat masa imbunatatite, cabine renovate si un nou design al carenei in culorile rosu, alb si albastru, care include un motiv cu Crucea Sudului – un element familiar navelor P&O Cruises Australia, care se vor alatura in curand flotei Carnival.

Kara Glamore, vicepresedinte al Carnival Cruise Line Australia, a declarat: „De la noul ei aspect frumos la exterior, pana la facilitatile modernizate si noile optiuni de divertisment la bord, Carnival Splendor are acum mai mult de oferit pentru oaspetii nostri care pleaca din Sydney.”

Printre noile oferte ale navei se numara meniuri noi si actualizate la restaurantul Mad Sizzle, la restaurantul indian Masala Tiger si la alte locuri de luat masa, cum ar fi steakhouse-ul Fahrenheit 555.

Renovarile includ si modernizarea completa a balcoanelor cabinelor, iar suitele dispun acum de noi cazi cu hidromasaj.

Facilitatile de wellness au fost, de asemenea, imbunatatite, incluzand terenul de baschet, pista de alergare si echipamentele de fitness, precum si piscina Thalasso reinnoita la Cloud 9 Spa.

Familiile vor gasi noi motive de entuziasm in parcul acvatic renovat Carnival, care include tobogane de apa si zona de joaca pentru copii Splashy Cove. Terenul de mini-golf a fost complet renovat, iar Camp Ocean si Club 02 ofera acum noi zone de jocuri video.

Cazinoul si magazinele de la bord au fost reimprospatate pentru a oferi mai multa distractie. Carnival Splendor a introdus si noul spectacol Playlist Productions, „Dear Future Husband”, care a avut premiera in Australia la inceputul acestui an. Musicalul pop interactiv urmareste o aventura de nunta la bordul unei croaziere Carnival. Dupa spectacol, oaspetii sunt invitati sa se alature distributiei la o petrecere tematica de receptie de nunta.

Pana in martie 2025, nava va fi insotita de Carnival Luminosa si de doua nave surori suplimentare, Pacific Adventure si Pacific Encounter, care vor fi redenumite Carnival Adventure si Carnival Encounter dupa tranzitia lor de la P&O Cruises Australia.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.