AZAMARA CRUISES ANUNTA ITINERARIILE PENTRU VARA 2026

Azamara Cruises a anuntat croazierele sale pentru vara anului 2026, care includ 77 de noi itinerarii.

Navele Azamara Journey, Azamara Quest si Azamara Onward vor naviga prin Europa, cu sejururi prelungite in Mediterana, Grecia, Europa de Nord, Irlanda si Insulele Britanice.

Printre momentele de atractie se numara trei croaziere speciale pentru eclipsa solara in august 2026, oferind oaspetilor o oportunitate unica de a asista la acest eveniment de pe mare.

„La Azamara Cruises, ne straduim mereu sa oferim experiente noi si incredibile pentru oaspetii nostri,” a spus Michael Pawlus, directorul departamentului de planificare a itinerariilor la Azamara Cruises. „Oportunitatea rara de a include croaziere pentru eclipsa solara in 2026 este foarte incitanta si suntem incantati sa oferim o experienta atat de unica.”

In 2026, Azamara Cruises va adauga cinci noi porturi de escala in Europa, incluzand Sarande, Albania; Fredericia, Danemarca; Turku, Finlanda; Menton, Franta si Karlskrona, Suedia.

„Europa continua sa fie o destinatie principala pentru noi la nivel global, asa ca suntem incantati sa anuntam una dintre cele mai mari desfasurari europene de pana acum,” a continuat Pawlus. „Cu trei nave in regiune din martie pana in octombrie 2026, putem oferi oaspetilor nostri mai multe optiuni ca niciodata, ducandu-i in porturi mai putin vizitate si destinatii ascunse si oferind pentru prima data noi experiente imersive pe uscat.”

Noile programe pe uscat inainte si dupa croaziera includ o explorare de trei nopti a regiunii Highland din Islanda, precum si o aventura de trei zile in Egiptul si Grecia Antica.

Croaziere pentru Eclipsa Solara:

2 august 2026 — Croaziera de 11 nopti in Mediterana: Grecia, Turcia si Italia, Azamara Onward®
7 august 2026 — Croaziera de 12 nopti in Irlanda: Belfast, Dublin si Galway, Azamara Quest®
8 august 2026 — Croaziera de 18 nopti in Islanda si Canada: Reykjavik, St. John si Quebec City, Azamara Journey®



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.