MSC WORLD AMERICA VA INTRODUCE SPORTS BAR, COMEDY VENUE SI ALTE ZONE NOI LA BORD

MSC World America va aduce noi concepte de sports bar, cluburi de comedie, baruri si lounge-uri imbunatatite, precum si un Sweet Temptations reimaginat – un bar de gelato si iaurt inghetat – atunci cand va fi lansat din Miami in 2025, conform unui comunicat de presa.

Nava va introduce, de asemenea, sapte districte la bord, permitand oaspetilor de toate varstele sa-si personalizeze experienta de vacanta.

Bernhard Stacher, vicepresedinte senior al operatiunilor de ospitalitate la bord pentru MSC Cruises, a declarat: „Noi experiente ii asteapta pe oaspeti pe tot parcursul MSC World America, iar cand vine vorba de baruri, lounge-uri si locatii pentru a savura o delicatesa dulce, am muncit din greu pentru a aduce ceva cu adevarat unic acestei nave revolutionare. Intr-o premiera pentru MSC Cruises, vom debuta doua noi concepte de lounge – All-Stars Sports Bar, care ofera o atmosfera autentica de zi de meci cu preparate americane clasice si jocuri de bar, si The Loft, un spatiu multi-functional pentru comedie, karaoke si multe altele.

„Pe tot parcursul navei, am imbunatatit si meniurile de bauturi, cu cocktailuri rafinate, mai multe sortimente de bourbon, beri in stil american si ginuri de la distilerii artizanale americane, pentru a oferi o experienta deosebita si pentru a ne asigura ca oaspetii gasesc ceva perfect pentru orice ocazie.”

All-Stars Sports Bar, situat in districtul Promenade, va include o terasa cu vedere la ocean, va oferi preparate unice si mancaruri clasice americane, va difuza sporturi populare si va include jocuri interactive precum darts, shuffleboard digital si fotbal de masa.

The Loft, un loc destinat doar adultilor, situat in districtul Terraces, va gazdui spectacole de comedie, dueluri la pian si nopti de karaoke, cu divertisment care va continua pana tarziu in noapte.

Elixir – Mixology Bar va fi cunoscut pentru cocktailurile sale elegante, concentrandu-se pe bauturi pe baza de bourbon, alaturi de o varietate de alte bauturi spirtoase realizate cu mixere Fever Tree si ingrediente proaspete.

Masters of the Seas, un pub in stil britanic din districtul Terraces, va include muzica live si bauturi, inclusiv a doua microberarie la scara completa de pe mare a MSC Cruises, care ofera beri semnatura preparate special pentru publicul american, folosind apa desalinizata si hamei american, precum si selectii din beraria La Tropicale din sudul Floridei.

The Gin Project va fi specializat in 20 de ginuri artizanale provenite din distilerii din Statele Unite si Canada, in timp ce Coffee Emporium va prezenta o atmosfera moderna de cafenea, cu boabe de cafea din Franta, Italia, Turcia si Maroc.

In cele din urma, Sweet Temptations ii va incanta pe oaspeti cu milkshake-uri artizanale, ciocolata Venchi pick ‘n’ mix, gelato, un bar self-serve de iaurt inghetat, optiuni de inghetata personalizata, clatite calde, vafe si gogosi.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.