NORWEGIAN CRUISE LINE: NOI EXPERIENTE LA BORDUL VASELOR AQUA SI LUNA

Norwegian Cruise Line (NCL) a dezvaluit detalii despre noile experiente la bord si despre extinderea locatiilor disponibile pe Norwegian Aqua si Norwegian Luna, primele doua nave din clasa Prima Plus, care vor fi lansate in aprilie 2025 si 2026.

„Oferim oaspetilor nostri mai multe activitati, cu o varietate de experiente distractive, incitante si rafinate pentru fiecare tip de calator”, a declarat David J. Herrera, presedintele Norwegian Cruise Line. „Cele doua nave surori vor introduce un nou spatiu in flota, Aqua si Luna Game Zone, alaturi de spatii regandite cu atentie si de revenirea multor facilitati de top, indragite de oaspetii nostri si inspirate din feedbackul lor. Asteptam cu nerabdare ca oaspetii nostri sa se bucure de tot ce le place la bord si sa creeze amintiri de neuitat pe Norwegian Aqua si Norwegian Luna.”

Noile nave vor prezenta prima Aqua si Luna Game Zone a companiei, o experienta de jocuri regandita, construita pe baza succesului Galaxy Pavilion si a locatiilor de arcade ale NCL, a anuntat compania.

Aceasta zona va include o varietate de jocuri, inclusiv experiente de realitate virtuala, cum ar fi Space Racing si Beat Hero, dar si jocuri clasice de arcade, precum Ms. Pac-Man si Donkey Kong.

In plus, navele vor introduce spatii precum Bull’s Eye Bar, un bar cu jocuri interactive de darts si un bar complet deservit. Oaspetii se pot bucura de un sistem de punctare automat, proiectat pe un ecran mare in timpul jocului, oferind o experienta mai captivanta. Tee Time, o zona imbunatatita de mini-golf cu tema „Minunile Lumii”, va avea 12 gauri interactive distribuite pe doua punti si va fi de doua ori si jumatate mai mare decat pe navele anterioare.

Un teren de Pickleball dedicat va reveni, bazat pe feedbackul oaspetilor.

Spa-ul Mandara si centrul Pulse Fitness vor primi actualizari de design si noi servicii. Mandara Spa va include o cascada interioara pe doua etaje si o scara din marmura, alaturi de o noua sauna cu argila, care ofera tratamente detoxifiante si exfoliante. Oaspetii se pot relaxa, de asemenea, pe sezlonguri de talasoterapie in piscina dedicata acestei terapii. Terapia IV Drip va fi introdusa, oferind hidratare si nutrienti esentiali pentru a imbunatati energia si imunitatea.

Thermal Suite va avea de doua ori mai multe sezlonguri incalzite comparativ cu navele anterioare, permitand unui numar mai mare de oaspeti sa se relaxeze, bucurandu-se de privelistea oceanului. Printre facilitatile care revin se numara o sauna cu carbune, o camera cu gheata, o camera cu sare si o piscina cu apa sarata.

Centrul Pulse Fitness va include noi echipamente de fitness moderne, aparate cardiovasculare si un studio dedicat ciclismului. Oaspetii vor avea acces la diverse clase de exercitii, inclusiv yoga, Pilates pe saltea, ciclism si stretching.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.