ACESTE NAVE DE CROAZIERA URMEAZA SA FIE SUPUSE UNOR RENOVARI MAJORE

Norwegian Encore

Linia de croaziera: Norwegian Cruise Line
Capacitate: 4.200 pasageri
Tonaj: 164.600
Anul constructiei: 2019
Data: Noiembrie 2024

Norwegian Encore urmeaza sa fie supusa unei renovari majore la sfarsitul acestui an. Potrivit Norwegian Cruise Line, nava va primi actualizari extinse pentru a oferi experiente imbunatatite la bord.

Printre noile facilitati se va numara Spice H2O, un spatiu exclusiv pentru adulti, care va inlocui zona de laser tag a navei Encore.

Doua restaurante, Cagney’s Steakhouse si Teppanyaki, vor fi extinse, iar 24 de noi cabine cu balcon vor fi adaugate prin transformarea unei parti din Observatorul navei. Alte modificari includ redesignul suitelor din zona Haven, precum si adaugarea restaurantului Palomar.

Scarlet Lady

Linia de croaziera: Virgin Voyages
Capacitate: 2.770 pasageri
Tonaj: 110.000
Anul constructiei: 2020
Data: Noiembrie 2024

Prima nava a Virgin Voyages, Scarlet Lady, va suferi cateva modernizari estetice.

Conform companiei, nava construita in 2020 va adauga noi experiente culinare si de divertisment, precum si crearea unor noi suite.

Mai multe cabine de pe puntea 11 vor fi transformate pentru a crea 24 de „Seriously Suites,” care, potrivit Virgin, sunt cele mai populare printre categoriile de suite de la bord. Alte modificari includ extinderea cazinoului pentru nefumatori si debutul unei noi sirene pe prova navei Scarlet Lady.

AIDAdiva

Linia de croaziera: AIDA Cruises
Capacitate: 2.030 pasageri
Tonaj: 68.500
Anul constructiei: 2007
Data: Februarie 2025

AIDAdiva va fi prima nava care va suferi schimbari semnificative ca parte a programului de renovare Evolution al AIDA Cruises.

Aceasta va intra in doc uscat timp de sapte saptamani incepand din februarie 2025, iar nava cu o capacitate de 2.030 de pasageri va avea toate cabinele modernizate si un numar mai mare de suite.

Alte modificari includ adaugarea de noi restaurante, baruri tematice si zone de activitati pentru familii cu copii, precum si o reproiectare completa a Theatrium, combinatia unica de atrium si teatru a AIDA.

Allure of the Seas

Linia de croaziera: Royal Caribbean International
Capacitate: 5.552 pasageri
Tonaj: 220.100
Anul constructiei: 2010
Data: Aprilie 2025

Allure of the Seas de la Royal Caribbean International va beneficia de o renovare de 100 de milioane de dolari in aprilie 2025, ca parte a programului de modernizare Royal Amplified.

In timpul renovarii, nava construita in 2010 va adauga noi locatii si facilitati, precum si noi suite.

Conform Royal Caribbean, dupa renovare, Allure of the Seas va oferi peste 35 de optiuni culinare, precum si baruri noi, un parc acvatic nou si puntea piscinei modernizata.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.