CONSTRUCTIA NOII NAVE ROYAL CARIBBEAN PROGRESEAZA IN FINLANDA

Constructia noii nave Star of the Seas din flota Royal Caribbean International avanseaza la santierul naval Meyer Turku din Finlanda.

Parte a clasei Icon a companiei, nava de 250,800 de tone este programata sa intre in serviciu in Caraibe la mijlocul anului 2025.

Conform unei actualizari recente impartasite de Meyer Turku, a fost atins un obiectiv semnificativ prin ridicarea AquaDome-ului navei.

Aceasta caracteristica, adaugata pe puntea superioara a navei, este cea mai mare structura din sticla si otel ridicata pe o nava intr-o singura piesa, a declarat santierul naval.

Procesul de ridicare a durat cateva ore pentru a fi finalizat, a adaugat Meyer Turku, si a necesitat o precizie extrema, deoarece intreaga structura trebuia sa ramana la nivel.

Dupa debutul de la bordul Icon of the Seas la inceputul acestui an, AquaDome a devenit o caracteristica de marca a clasei Icon a Royal Caribbean, a spus santierul naval.

Spatiul ofera vederi la ocean de 220 de grade si gazduieste o selectie de baruri, restaurante si locuri de divertisment, inclusiv AquaTheater-ul semnatura al companiei.

Conform Royal Caribbean, domul de 363 de tone este una dintre cele mai asteptate caracteristici ale Star of the Seas, avand 25 metri inaltime si 50 metri latime.

Setata sa intre in serviciu in august 2025, noua nava va oferi croaziere cu plecare din Port Canaveral ca parte a sezonului sau inaugural.

Navigand catre Caraibele de Vest si Est, itinerariile de sapte nopti includ vizite la destinatia privata a Royal Caribbean din Bahamas, Perfect Day at CocoCay, precum si alte destinatii, inclusiv Cozumel si Puerto Rico.

Dupa Star of the Seas, o a treia nava din clasa Icon, inca fara nume, este programata sa debuteze in primavara anului 2026.

Royal Caribbean a confirmat recent planurile sale de a construi o a patra nava in aceasta serie la Meyer Turku in Finlanda.

Ca parte a unui acord dezvaluit la sfarsitul lunii august, noua nava de 5,610 de pasageri urmeaza sa fie livrata in 2027. Contractul include, de asemenea, optiuni pentru inca doua vase din clasa Icon.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.